"Туитър" се срина

  • 14 юли 2022 17:35

  • 1924
  • 0
"Туитър" се срина
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Туитър беше недостъпен в продължение на около час за хиляди потребители по целия свят, което е първият подобен срив от февруари насам, показват данни от уебсайта за проследяване на прекъсванията Downdetector.com., предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Имаше към 50 000 сигнала за проблеми с Туитър в САЩ. Потребителите в други държави, като Великобритания, Мексико, Бразилия и Италия, също съобщиха, че мрежата е спряла да функционира, посочва уебсайтът. Не е ясно каква е причината за прекъсването. За момента няма коментар, посочва Ройтерс. Впоследствие беше съобщено, че в голямата си част услугата е възстановена и без достъп остават около 2000 потребители. 

Илон Мъск обяви, че се отказва от купуването на "Туитър"; компанията ще го съди

През февруари Tуитър претърпя прекъсване, засегнало няколко хиляди потребители. По-късно от компанията заявиха, че са отстранили софтуерна грешка в своя уебсайт. Преди дни Tуитър подаде иск срещу главния изпълнителен директор на "Тесла" (Tesla Inc.) Илон Мъск за нарушаване на сделката за 44 милиарда долара за покупка на компанията и поиска от съда в Делауер да нареди на най-богатия в света човек да завърши сливането на договорената цена от 54,20 долара за акция на Tуитър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини