Продуктово представяне и техническо обучение за UPS решенията на nJoy

  • 30 юни 2022 11:55

  • 2013
  • 0
Продуктово представяне и техническо обучение за UPS решенията на nJoy
©

Пазарния дебют на nJoy в България е факт. Портфолиото UPS решения на марката изисква задълбочени продуктови и технически обучения. На етап 1 и в рамките на два дни, реализирахме успешно първата серия продуктово представяне и техническо обучение (train the trainer) на решенията от бранда nJoy специално за персонала на СисТех България.

Обучаващи бяха Теодор Теодореску и Ото Добреску – търговски и технически мениджъри, който пред екипите на SysTeh представиха продуктовите решения на бранда, както и практическа част по избор, асемблиране и настройка на индустриални UPS комплекти.

Екипите на SysTeh вече са подготвени за предпродажбени и проектни консултации, проектно офериране, съпорт по настройка и процедури за сервиз.

За всички наши проактивни партньори заснехме видеа от модулите на обучението, които можете да изгледате в платформата на SysTeh Virtual.

По отношение на системните интегратори, бързината, професионалния подход при избор, офериране и настройка на UPS решения трябва да даде на търговците и проджект мениджърите по-бързо и точно офериране, а на инженерните екипи- бърза и успешна инсталация и настройка.

nJоy e на склад, а мостри на изделията можете да видите и тествате в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас.

(платено съобщение)

Novini.bg
2013 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини