SysTeh представя трислойна гофрирана тръба с анти електромагнитна технология SUPERFLEX PLUS на KOUVIDIS

  • 17 януари 2022 10:00

  • 2184
  • 0
©

Гръцката компания Kouvidis представи своето най-ново постижение – 3-слойна гофрирана тръба SUPERFLEX PLUS с анти електромагнитна технология. С тази иновация компанията придвижва към нова ера в инсталациите от скрит тип в гипсокартон.

Външната гофрирана стена на тръбопровода осигурява необходимите гъвкавост и механична якост с използване на по-малко суровини. Вътрешният слой следва геометрията на външния слой, улеснявайки плавното вкарване на кабелите. Третият независим слой от надлъжни линии, които не се износват, създава дълготрайна цветна маркировка между електрическите инсталации и комуникационните системи и демонстрира силата на  защита на кабелите.

Вътрешният слой на тръбопровода SUPERFLEX PLUS включва иновативна антиелектромагнитна технология, която абсорбира част от електромагнитното излъчването кабелите. Във вътрешния слой е добавен специален  материал с ниско триене, който осигурява гладкото поставяне на кабелите.

Гофрираната тръба е произведена от специално стабилизиран термопластичен PP, без халогени (EN 50642), без тежки метали (RoHS) и с ниско димоотделяне (EN 61034-2). Това прави 3-слойния SUPERFLEX PLUS най-надеждното и безопасно решение в случай на пожар, отговарящо напълно на изискванията на Регламента за противопожарна защита 364/2016/ΕΕ.

SUPERFLEX PLUS бе отличен с Packaging Awards 2021 за новия начин на опаковане, който спестява до 50% повече място за съхранение и транспорт. Не на последно място, намаленият обем отпадъци, които оставя след употреба, води до по-добър екологичен отпечатък.

Новата гофрирана тръба SUPERFLEX PLUS е идеална за инсталации от скрит тип – в гипсокартон, кухини и под тавани, в закрити помещения като офис сгради, хотелски стаи и жилища.

СисТех България е ексклузивен представител на бранда за България.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната СофияВарнаПловдивБургас.

(платено съобщение)

Novini.bg
2184 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини