Чуй саундтрака на лятото

  • 27 юли 2021 09:20

  • 1091
  • 1
Чуй саундтрака на лятото
©

Всички сме се отдали на летни приключения, независимо къде се намираме и накъде отиваме. Лятото предразполага за едно непрестанно пътуване от любимо място към още по-любимо. OMV прави тези пътешествия възможни, давайки енергия на автомобила и на шофьорите. Освен с висококачествените горива OMV MaxxMotion, ще ни зареди и по-още един начин – с музика!

Знаем, че когато се качим в колата, музиката идва заедно с нас. Дали ще я пуснем тихо, или пък ще се радваме на любимата си песен на максимум, това зависи от нас и настроението, в което сме. Понякога обаче изборът на подходяща музика може да е много труден. Дори стигаме до моменти, в които толкова много се чудим какво да си пуснем, че когато открием перфектната песен, вече сме стигнали до дестинацията и се налага да останем в колата, за да си я дослушаме. Ей за такива случаи, OMV има перфектно решение! Какъвто и да е поводът ти да слушаш музика, OMV има плейлист за него в музикалната си колекция Summer Vibes.

Планината те зове? Обичаш да караш по криволичещите пътчета, докато стигнеш до перфектното място за начало на разходката? В плейлиста Mountain Hike ще намериш 30 песни, които да те зареждат по време на пътуването. Ако решиш, можеш да ги слушаш и докато се разхождаш в планината – от теб зависи. Плейлиста можеш да намериш тук - Mountain Hike

Advertisement

AdvertisementМорето влиза в плановете на всеки човек, чакащ с нетърпение лятото. Пътуването до там само по себе си е изпълнено с емоции и приключенски дух. И когато дойде моментът, в който си си изпил кафето, заредил си с OMV MaxxMotion до морето, трябва да избереш перфектния музикален съпровод за пътуването. OMV предлага идеалния саундтрак, който да можеш да изслушаш повече от веднъж, докато пътуваш към голямото синьо. А ако решите с компанията, можете да си го пускате и тихо на верандата, докато гледате как слънцето залязва в морския град. Seaside Trip

Advertisement

AdvertisementЕдна от най-дългоочакваните дейности за лятото си остава пикникът. На планина, в парка, на скалите до морето, защо пък не и на плажа? Има нещо изключително романтично и освобождаващо в това да хапваш вкусно и да пиеш сладко сред природата, под лъчите на слънцето или луната. Музикалното оформление е ясно, OMV има плейлист и за това - PicnicAdvertisement

Advertisement

Лятото е чудесен момент, в който да опознаем скритите кътчета на България. Със сигурност един сезон няма да ни е достатъчен, но все трябва да започнем отнякъде. Можеш да го направиш с интересен микс от български и световни хитове, които да те съпроводят в търсенето на нови приказни места. Чуйте Road trip in Bulgaria.

Advertisement

Когато не пътуваме и ни остане малко време вкъщи, мнозина от нас решават да обърнат внимание на себе си и на спорта в своя живот. Той определено заема важна част в ежедневието и грижата за здравето ни, но нека си признаем – никой не обича да тренира на тихо. Хвани ритъма на всяка серия и си направи една чудесна тренировка с плейлиста на OMV за спорт (Workout). Няма да казваме на никого, ако не издържиш до края на последната песен .

Advertisement

Отдай се на летни емоции в компанията на OMV и MaxxMotion – горивото, което се грижи за двигателя на колата ти и колекцията от плейлисти Summer vibes. Зареди се с енергия за по-добър живот!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1091 1

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.27 | 10:18

1
В България, в "морските градове" слънцето над морето се вижда когато изгрява, ама тая куха статия - кухи факти. Явно сте гладни, щом всяка глупост сте склонни да публикувате.

Добави коментар

Водещи новини