Samsung с ексклузивен клуб за любителите на новите технологии

  • 19 април 2021 11:58

  • 5504
  • 2
Samsung с ексклузивен клуб за любителите на новите технологии
©

През последната една година мобилните телефони се превърнаха в нашите най-добри приятели - те ни свързват с близките ни, източник са на безспирно забавление, партньори за спорт и ни държат в течение на всичко ново, случващо се по света.

Сега твоето Galaxy устройство те кани да станеш член на Samsung Members - безплатно приложение за всички Samsung потребители, което ще оптимизира не само телефона ти, а и живота ти. То ще ти даде различни полезни съвети и трикове, а освен това ще се погрижи твоето Samsung устройство да функционира по оптимален начин.

Ако искаш да се възползваш максимално от своя телефон, като същевременно с това заведеш най-добрия си приятел на своеобразен “спа център”, Samsung Members е само на няколко клика разстояние. Можеш да свалиш приложението от Play Store и да започнеш да се възползваш от неговите предимства на мига.  

Вътре ще откриеш отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с употребата на твоето устройство, като например „Как да направиш екранна снимка на дисплея на телефона си?“, “Как да поддържаш доброто здраве на батерията на телефона си?” или как да използваш Quick Share за удобно споделяне на файлове.

В Samsung Members можеш да откриеш и опцията за специална диагностика на телефона си.  А в случай че имаш нужда от допълнителна информация, можеш да я получиш от линията за обслужване на клиенти на Samsung, която е на разположение директно през платформата. Друг плюс на приложението е, че информацията, която ще откриеш в него, е релевантна за българския пазар и включва гаранционни условия, сервизно обслужване, както и старт на продажби на устройства и аксесоари у нас.

В приложението можеш да откриеш и любопитни статии, които ще ти дадат идеи как да организираш времето си, съвети за поддържане на добра форма и препоръки, с които да развиеш фотографа в себе си. “Как да организираш по-добре деня си”, “Как новото нормално да е по-добро за всички”, “Нов ъгъл към селфито” и “Креативни снимки в домашни условия” са само част от темите, които можеш да намериш в Samsung Members.

Един от най-вдъхновяващите материали, на който попаднахме, пък ни разкри тайни за заснемането на ранната пролет. В него открихме 5 техники и ефекти, които да вдъхнат живот на пролетните снимки, които заснемаме в сезона на разцъфтелите дръвчета, завръщането на зеления цвят в природата и красотата на горските пейзажи. Сред тях бяха: как правилно да използваме светлината, как да открием идеалния ъгъл и как да регулираме нивото на експозицията.

Друг любопитен материал, който можете да откриете в Samsung Members, е посветен на технологията AI Upscaling, която дава нов живот на старите домашни видеоклипове. Независимо дали са заснети със стара видеокамера или по-стар смартфон, те вече могат да изглеждат така, сякаш са снимани вчера. С AI Upscaling можете да кажете “чао” на  пикселизираните кадри и да гледате кадри от шестия си рожден ден с чудесно качество.

Материалът “Създай забавни игри вкъщи” пък ни вдъхнови да открием нови приложения на тестето карти, което всеки от нас пази у дома. Научихме как се играят “Математически войни”, “Охлюв” и “Три поредни”. Подходящи за всички членове на семейството, те ни дадоха ценни мигове с най-любими хора.

Изненадите, обаче, не приключват дотук. Като член на Samsung Members, можеш да се възползваш и от специални промоции на Samsung устройства, както и от отстъпки в рамките на партньорства с различни брандове. Какви са те? Провери, като свалиш Samsung Members сега!

(в материала има продуктово позициониране )

Novini.bg
5504 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2021.04.19 | 14:37

2
т.е.на дебилите, които не откъсват очи от екрана, дори като пресичат!??!?

2021.04.19 | 12:17

1
Сечкова пуска ли на членовете?

Добави коментар

Водещи новини