Мултифункционалният телевизор е в центърa на твоя дом

31 март 2021 11:33

Мултифункционалният телевизор е в центърa на твоя дом
©
3363 0

През последната година домовете ни се превърнаха в истински трансформъри - те вече ни служат за офис, класна стая, фитнес и дори киносалон. Всичко това отрежда още по-централно място на телевизора вкъщи и мотивира много хора да търсят решения, за да оптимизират максимално дома си в резултат на „новото нормално“.

Samsung е лидер на глобалния пазар за телевизори вече 15 поредни години, а челното място на компанията до голяма степен се определя от нещо много важно - фактът, че новите модели на бранда са вдъхновени изцяло от нуждите на потребителя. Актуалните предложения в телевизионната дивизия на Samsung са съобразени с промяната в начина на живот на хората. Те превърнаха телевизора от устройството, което включваме вечер, за да гледаме новините или филм, във верен помощник в работата, ученето, гейминга, забавлението и дори в поддържането на физическа форма.

Последното попълнение в тази продуктова категория е гамата Neo QLED, която използва нова технология за източник на светлина – Quantum Mini LED. Специалистите я определят като „квантов“ скок в сферата, тъй като дава невиждана досега яркост на цветовете и прецизност  в детайла на картината. Новата технология е внедрена при водещи 8K (QN800, QN900) и 4K (QN85, QN90, QN95) модели.

Neo QLED телевизорите идват и с нов дизайн Infinity One Design - екран с почти невидима рамка, който може да се впише във всеки интериор и създава впечатлението за безкрайност в картината.

Изискванията към телевизора на новото ни ежедневие обаче не спират до тук. Samsung се вслуша в обратната връзка на потребителите и сключи множество партньорства с водещи компании в различни сфери, които дават на гамата Neo QLED още скрити козове. Така телевизорът удовлетворява всичките ни потребности.

Новите модели дават достъп до:

- MS Office 365 за по-добра визуализация на PC екрана върху телевизора

- Google Duo за по-висококачествени конферентни разговори

- Super Ultrawide GameView и Game Bar – за всички геймъри

- Услуги video on demand чрез Smart Hub в множество различни платформи

Ежедневието ни е динамично дори когато прекарваме повече време у дома, а Multi View опцията дава възможност да правите няколко неща едновременно. Бихте могли едновременно да гледате съдържанието от телевизора и от мобилния си телефон на един екран. Така можете в реално време да гледате мач, докато работите или просто препускате из каталога на любимия си онлайн магазин.

Не на последно място моделите от серията Neo QLED имат първия по рода си сертификат за „Безопасност за зрението“ от Съюза на електротехниците в Германия (VDE). Сертификатът „Нежен към очите“ се дава на продукти с нива на излъчване на синя светлина, ултравиолетови лъчи и инфрачервени лъчи, които попадат в т.нар. разрешена група, съгласно класификацията на границите на емисиите, определени от Международната електротехническа комисия (IEC).

(в материала има продуктово позициониране )

Novini.bg
3363 0

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини