Интелигентните хладилници LG InstaView Door-in-Door™ спестяват време и запазват свежестта на храната

26 март 2021 11:27

©
9038 2

В забързаното ни ежедневие търсим всевъзможни начини да оптимизираме задачите си, за да можем да прекараме повече заслужено време със семейството си или да се отдадем на любими занимания. Съвременният свят действително предлага най-различни решения, а днес голяма част от улесненията са пренесени и в дома ни. Пример за това са InstaView Door-in-Door хладилниците на LG.

Те съчетават най-важните характеристики при тези уреди – запазват свежестта на продуктите, имат диспенсър за вода, притежават опции на намаляване на миризмите и впечатляват с изтънчен дизайн. Всички тези характеристики присъстват и при моделите LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961NEAZ и LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961MCCZ, налични на нашия пазар.

Хладилниците от тази серия имат елегантен панел от огледално стъкло. Само с две бързи почуквания по него осветлението се включва, за да може да видите какви продукти има вътре. Благодарение на тази функция, загубата на студен въздух намалява до 41%, запазвайки храната прясна за по-дълъг период от време.

Вече няма да се налага да изхвърляте често неконсумирани продукти - за свежестта на храната допринася и FRESHBalancer™ - превключвател, който съхранява плодовете и зеленчуците при оптимални условия, регулирайки подходящото количество влага.

Moist Balance Crisper™ пък е кутия със специален капак от решетъчен тип. Той поддържа оптимално ниво на влагата, която се изпарява от храната и се кондензира върху решетката. По този начин се поддържа правилен баланс във въздуха около продуктите, което пък ще ви помогне да си спестите едно ходене до магазина.

Освен тях, при хладилниците са налични пълноразмерни полици за вино, където може да се съхраняват до 4 бутилки при оптимална температура. Моделите предлагат и функционална кутия, която оптимизира пространството за малки неща като любимите ви сирена и деликатеси. Фризерната част също е създадена за максимално удобство - тънкият ледогенератор, монтиран към вратата, осигурява още повече пространство.

Докато се отправяте към поредната задача на деня, може лесно да управлявате хладилника си с LG Smart ThinQ™. Чрез тази oпция настройвате температурата и извършвате диагностика на уреда директно чрез смартфон, независимо къде се намирате.

Така интелигентният модел на LG ще е готов да приеме голямо количество хранителни продукти, а фризерът ще е способен да превключи на режим Express Freeze за изключително бързо замразяване само чрез няколко стъпки в приложението.

Възможността за управление от разстояние е една от многобройните характеристики, които превръщат хладилниците LG InstaView в предпочитан избор сред 1 милион потребители в целия свят. И двата модела, предлагани на българския пазар, имат 10-годишна гаранция на части на линейния инверторен компресор, който осигурява до 32% икономия на енергия и оптимално управление на температурата.

Моделите InstaView Door-in-Door™ Side by Side на LG са най-иновативното решение сред хладилниците, които предлагат редица функции, допринасящи за семейния уют. Те спестяват не само ценно време и средства, но и гарантират, че храната ви ще е още по-свежа за по-дълъг период от време.

 

(платено съобщение )

Novini.bg
9038 2

Коментари (2)

Добави коментар

2021.03.26 | 14:21

55318
Корейски боклуци.
Българин

2021.03.26 | 12:27

55054
Не ме впечатлява ! Бих си купил на Самсунг с интегриран дисплей . В него има ледогенератор , повече обем , Смарт хладилник чийто дисплей служи за снимки социални медии часовник и въобще като компютър. Този хладилник е стар на LG

Добави коментар

Водещи новини