Вили Сечкова открива Samsung Experience Store - единственият официален магазин на марката в България

  • 31 януари 2021 11:34

  • 225
  • 15
Вили Сечкова открива Samsung Experience Store - единственият официален магазин на марката в България
© Булфото

На 1 февруари в столичния The Mall отваря врати новият Samsung Experience Store - единственият официален магазин на марката в страната. В него може да открием технологичните иновации на Samsung - последни модели смартфони, включително и хитовия Samsung Galaxy S21 Ultra, интелигентни часовници и стилни аксесоари.

Във времена, когато технологиите стават все по-интелигентни, възможностите, които имаме, са необятни. Телефоните вече правят повече, отколкото някои настолни компютри, а умните часовници и аксесоари улесняват всеки аспект от ежедневието ни. Пазарът предлага изобилие от опции, които отговорят на вкуса и нуждите на всеки човек, но пък изборът на правилното за нас устройство става все по-сложен.

Ето защо е създаден Samsung Experience Store - мястото, където изборът на най-подходящия продукт става лесен и приятен. Магазинът залага на изключително компетентни консултанти, които да преведат и най-високите технологии на достъпен език. С тяхната професионална помощ всеки може да намери най-доброто за себе си.

На място потребителите могат да тестват всяко мобилно устройство на марката, предлагано на българския пазар, и да разберат как да се възползват пълноценно от всичките му функции. Специалистите на Samsung ще отговорят на всички въпроси и ще съдействат за бързо и ефективно обслужване и сервиз.

За да отпразнува откриването, Samsung Еxperience Store България включва в портфолиото си нова услуга, която ще бъде активна през целия февруари - потребителите ще имат възможност да купуват устройства на лизинг с 0% оскъпяване. А в деня на откриването - 1 февруари, понеделник - на място в магазина, както и на https://samsungstore.bg/, клиентите ще могат да се възползват от 30% отстъпка на всички аксесоари, както и да получат подарък при покупка на всяко мобилно устройство.

Вили Сечкова отваря официален магазин на Samsung в България

Вили Сечкова отваря официален магазин на Samsung в България

 

Вили Сечкова отваря официален магазин на Samsung в България

Вили Сечкова отваря официален магазин на Samsung в България

 

Вили Сечкова отваря официален магазин на Samsung в България

 

Последвайте канала на

Novini.bg
225 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.02.03 | 12:40

15
ВСЕКИ ЗНАЕ РАДЕВ ВЛИЗА ВЪВ БКП ЗА ДА ГОНИ КАРИЕРА КАТО ВОЕНЕН ИНАЧЕ СОЦИАЛИСТИТЕ КОИТО ТОГАВА СЕ НАРИЧАТ КОМУНИСТИ САМО ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ НЕ БИХА МУ ПОЗВОЛИЛИ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ АРМИЯТА БОРИСОВ СЪЩО КАТО РАДЕВ ВЛИЗА ВЪВ БКП ЗА ДА ГОНИ КАРИЕРА ВЪВ ПОЖАРНАТА НО РАЗЛИКАТА Е ВЪВ ТОВА КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ТОВА БОРИСОВ СТАВА ЧАС ОТ СИК ЗАНИМАВА СЕ СЪС КРАЖБИ ТЪРГОВИЯ СЪС АМФЕТАМИНИ И ГОРИВА А РАДЕВ СТАВА КОМАНДИР НА ВВС И ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ ЗА НАТО КОЯТО И ДО ДНЕС СЕ СЧИТА ОТ РУСИЯ ЗА НАИ ГОЛЯМАТА АНТИ РУСКА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ ВЪВ СВЕТА КОМУНИЗЪМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМАЛО Е СОЦИАЛИЗЪМ ВСЕКИ КОИТО Е ЖИВЯЛ НО ТОВА ВРЕМЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ТОВА И ЗНАЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ А ЖЕРТВИТЕ НА НАРОДНИЯТ СЪД СА ЖЕРТВИ НА ЕДИН СЪД ОРГАНИЗИРАН ПО НАРЕЖДАНЕ НА РУСИЯ ТЕ ДОРИ КАЗВАТ КОЛКО ХОРА КАТО БРОИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ НЯКОИ ДОРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ПО ИЗРИЧНОТО НАРЕЖДАНЕ НА СТАЛИН ТО Е ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ МОТИВИРАНО ТАКА Е ПРАВИЛ ТОЙ И ВЪВ РУСИЯ САМО ЧЕ ТАМ ЖЕРТВИТЕ МУ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
Каспър

2021.01.31 | 17:14

10
Магазина не е нов!!!! Има го от над 10 години в The Mall. Но заради Сечкова лъжете и го откривате отново. Направи ли сте му едно ремонтче и веднага" новият магазин отваря врати" - Не, не е нов! Пран е с первол.
до пишльока отгоре

2021.02.02 | 15:45

14
А някой да твърди, че преди не е имало такъв магазин? Съобщава се, че това е нов магазин, защото е в ново помещение доста по голямо от предишното. Явно си пил первол! И доста голяма доза от други упойващи вещаства.
Иван Станчев

2021.02.02 | 09:58

13
TAZI LI SNIMA BOKO TIKWUNA? ILI NA DRUG PRAWI BIBITKI?
Ценко Ценков

2021.02.01 | 12:46

12
Ако консулката е без гащи може. Инак не отивам в магазина.
метрото

2021.02.01 | 10:33

11
магазина се премести от 2 рия етаж на първия в по голямо помещение щото от мерките 50 процента мола е празен няма наематели . магазина си е там от куп време с разликата че сега е по голям . що рекламирате мутреси.

2021.01.31 | 15:46

9
С 30 милиона от КТБ...всеки може да отвори всичко по желия свят... Биклуци крадливи
А

2021.01.31 | 15:03

8
Компетентните консултанти и те ли са си купили диплома от Пернишкия университет.
Караибрахим

2021.01.31 | 14:24

7
Тая не беше ли държанка,при иван и андрей
Караибрахим

2021.01.31 | 14:24

6
Тая не беше ли държанка,при иван и андрей

2021.01.31 | 14:06

5
Такава ни е държавата, щом разни кyрви стават дипломати и бизнесменки.

Добави коментар

Водещи новини