Директно от торбата с подаръците: Samsung Galaxy S20 FE - телефонът за хората, които искат всичко

  • 17 декември 2020 10:40

  • 2299
  • 2
Директно от торбата с подаръците: Samsung Galaxy S20 FE - телефонът за хората, които искат всичко
©

Всички знаем колко важни са мобилните телефони за всеки от нас, но в последните месеци те станаха основният начин да се свържем с близките си, да изразим себе си и да споделим темите, които ни вълнуват.

Тази Коледа ще бъде по-различна от всички останали, които сме празнували досега и, ако се чудите какво да подарите на себе си или на най-любимите си хора - днес имаме предложение точно за вас, така че да направите годината им малко по-добра. Новият Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е особено специален с факта, че той е олицетворение на любимите функции на феновете на серията Galaxy S20. Компанията се е допитала до почитателите си и е създала нов модел, изцяло съобразен с техните желания. Сред споменатите характеристики са дисплей със 120Hz опресняване, камера с изкуствен интелект и възможност за видео в 8К, високотехнологичен чипсет, свръхбърза свързаност, целодневен живот на батерията, възможност за разширяване на паметта и разпознаваемият премиум дизайн.

Една по-интелигентна камера

Без съмнение, характеристиките на камерата са едно от първите неща, които ни интересуват при избора на смартфон, а Galaxy S20 FE определено има с какво да се похвали:

• 32-мегапикселова селфи камера

• Заснемане на видео в 8К качество

• Основна камера с функции и характеристики като за професионалисти, която ви позволява да правите снимки и видеа, готови за любимата ви социална мрежа.

• Моделът е снабден със специална технология за тетрабиннинг и многокадрово обработване, чрез която можете да правите по-добри снимки, дори при слаба осветеност.

• Камерата на Galaxy S20 FE е с интегриран изкуствен интелект, който открива и премахва замъгляванията в кадрите, а това прави заснемането на перфектната снимка още по-лесно.

• 30X Space Zoom пък ще ви позволи да приближите достатъчно, за да създадете чудесна снимка, дори когато се намирате на значителна дистанция.

Експлозия от цветове

Galaxy S20 FE се предлага в богата цветова гама -  всеки може да открие десена, подходящ за вкуса му. Бихте могли да направите и двоен семеен подарък - съчетайте закупуването на телефон за себе си и телефон за своята половинка. Моделът се предлага в шест отличителни цвята: тъмносиньо, мента, лавандула, червен, бял и оранжев. Корпусът на смартфона е покрит с първокласен повърхностен слой с мат ефект, който намалява пръстовите отпечатъци и зацапванията.

Телефонът за хората, които искат всичко

Останалите технически характеристики на Galaxy S20 FE дават възможност на притежателя на телефона да се възползва максимално от неговите преимущества.
Телефонът е снабден с:

• Високотехнологичен процесор, който прави всички изживявания гладки и бързи.

• 6.5-инчов Инфинити-О Super AMOLED екран със Super Smooth 120Hz честота на опресняване, който превръща гледането на видеоклипове, играенето на игри и браузването в истинско удоволствие.

• Бързо свързване с Galaxy Watch Active2 или други смарт часовници, за да можете да проследите своите фитнес цели.

• Лесно свързване Buds Live или други слушалки по ваш избор

• Батерия от 4500 mAh, Super Fast Charging и Wireless PowerShare.

• И не на последно място - Galaxy S20 FE е устойчив на вода и прах.

Galaxy S20 FE е част от предложенията в коледната кампания на Samsung “Направи годината им по-добра с Galaxy”. В селекцията са включени най-обичаните от потребителите устройства на Samsung, представени през 2020 г. Сред топ идеите за подаръци са: умният часовник

Galaxy Watch3, слушалките Galaxy Buds Live, представеният през август тази година, мобилен телефон Galaxy Note20 и таблетът Galaxy Tab S7+. Бихте могли да разгледате и изберете от високотехнологични смартфони и аксесоари от премиум сегмента, както и от по-достъпни продукти тук: https://www.samsung.com/bg/mobile/galaxygifts/

 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
2299 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Христо

2020.12.17 | 12:11

2
Този модел има фабричен проблем с тъча. Навсякъде по форумите се разисква това - използван е евтин тъч сензор, който не засича правилно при едновременно натискане с повече от един пръст, което се прави постоянно при игри, писане на съобщения, работа със снимки. От Самсунг знаят за проблема и пуснаха няколко обновления, които трябваше да го оправят, но за съжаление не успяха. Все пак не си заслужава да се дават толкова пари за нов телефон, който е проблемен.
РУМЕН

2020.12.17 | 10:49

1
Аз не искам всичко! Искам само когато ми свърши батерията и няма как да я заредя в момента , да си изкарам резервната и да я сменя! Както Samsung Galaxy NOTE4.

Добави коментар

Водещи новини