Galaxy Z Fold2 - устройство гъвкаво и продуктивно като теб

Ежедневието ни изисква изключително много от нас - да не забравим нещо важно, да бъдем винаги на време, да сме наясно с последните новини, да бъдем във връзка с приятелите си в социалните мрежи и все пак да ни остане време да се забавляваме.

Galaxy Z Fold2 е отговорът

Samsung е подготвил за хората с динамично работно ежедневие и много активен начин на живот устройство, което може да отговори на всички тези потребности. Galaxy Z Fold2 е ново поколение сгъваем телефон. Безспорното предимство на модела е фактът, че той има възможност да се разгъне като книга, за да имате още повече пространство и да реализирате ежедневните си задачи с лекота. Galaxy Z Fold2 разполага с 6.2-инчов Инфинити-O външен дисплей, а с разтварянето му дисплеят става в размер от впечатляващите 7.6-инча. Новото предложение от Samsung всъщност съвместява в себе си едновременно предимствата на смартфон, който е удобен за носене в ежедневието, и на таблет с по-голям екран, който влиза в употреба, когато е необходимо да следите няколко задачи едновременно или да гледате видео.

Мултитаскингът вече е възможен навсякъде

Galaxy Z Fold2 е снабден със специалната функция Multi-Active Window, с която бихте могли да контролирате изгледа на екрана. Тя дава възможността да отваряте повече файлове от едно и също приложение или пък да отворите едновременно няколко апликейшъна. Друго безспорно удобство е опцията “плъзгане и пускане” (drag and drop), с която можете да премествате текстове, изображения или документи от едно приложение към друго. Така, благодарение на способността на екрана да се разделя на много прозорци, можете едновременно да запишете следващата среща и да се чуете с любим човек и да проверите какво ще дават довечера по телевизията.

Несравнима гъвкавост и креативност при заснемане на снимки и видео

Galaxy Z Fold2 е снабден с режим Flex, който ви дава възможност да заснемете съдържание и да го прегледате в реално време. Capture View Mode е практичен начин за заснемане на снимки или видео, без да е необходимо да излизате от приложението на камерата. Функцията дава възможност да разгледате последните пет кадъра в долната половина на екрана, докато заснемате следващите пет в горната половина на екрана. Auto framing пък дава възможност да заснемете видео без ръце, като дори фокусира обекти, които са в движение. С Dual Preview човекът, който заснемате, също може да види кадъра, който току-що сте снимали, и по този начин да коригира позата или изражението си, за да постигнете заедно перфектната снимка.

Още по-продуктивни и гъвкави със слушалките Galaxy Buds Live & часовника Galaxy Watch3

Екосистемата на Samsung предлага допълнителни аксесоари, с които Galaxy Z Fold2 става още по-удобен за използване. Galaxy Watch3 е с класически и непреходен дизайн и е скрил в себе най-модерните функции за проследяване на здравословния си статус. Така буквално можете да вземете здравето си в свои ръце и да следите показатели като пулс, нива на стрес и здравословен сън. Часовникът има и автоматичен тракинг на тренировките, които правите през деня.

Слушалките Galaxy Buds Live пък са създадени в цветовете на вашия Galaxy Z Fold2. Те се синхронизират лесно с устройството и освен това са толкова удобни, че е възможно да не ги сваляте с часове наред, докато водите важни разговори или пък докато слушате любимата си музика.

Galaxy Z Fold2 е наличен на българския пазар от 18.9. 2020 г. Той се предлага в цвят Мистично черно и Мистично бронзово.

(платено съобщение)

Коментари

  1. 2020.09.28 | 12:18
    Реклама много тъпо, кой ще даде 4 бона за това недоразумение
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Технологии

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет