Новите планове Тотал+ на Теленор предлагат тематични пакети с трафик и нови дигитални услуги

София, 28 май 2019 г. – С новите планове Тотал+ на Теленор, за първи път на българския пазар, клиентите на мобилни услуги могат сами да активират тематични пакети с включен трафик към популярни приложения, както и да избират кои дигитални услуги да използват като част от плана си.

В зависимост от избрания план Тотал+, абонатите могат да ползват различен брой и вид трафик пакети с мегабайти до популярни приложения - трафик за чат, социални медии, онлайн музика или видео, без да е необходимо да заплащат за тях допълнително.

Пакетът Чат трафик предоставя мобилен интернет към Viber и Whatsapp. Пакетът Социални мрежи предлага трафик към Facebook, Facebook Messenger, Instagram и Twitter. С пакет Музика се осигурява трафик към музикалните услуги иApple Music и Deezer, a пакетът Видео предлага мегабайти за HBO GO, PLAY DIEMAXTRA и приложенията за детско и юношеско съдържание Buba Play и Nickelodeon Play (дебют на българския пазар).

Всички трафик пакети включват по 10 000 МВ мобилен интернет за ползване на съответните приложения на месец. Трафик пакети се предоставят към определени планове при сключване 2-годишен договор и са валидни за срока на договора. Теленор планира да добавя и други приложения и ще ги включва в съответния тематичен пакет, без това да изисква допълнителни действия от страна на клиентите.

Освен трафик пакети, абонатите на някои планове Тотал+ ще могат да избират кои дигитални услуги с абонамент да станат част от плана им. В зависимост от избрания план, абонатите ще разполагат с различен брой позиции за дигитални услуги с абонамент и могат да избират сред Deezer, Buba Play, Nickelodeon PlayHBO GO и PLAY DIEMAXTRA. Абонатите на плановете Тотал+ няма да заплащат абонамент за услугите, избрани в позиции през първите 12 месеца, а след изтичане на този период, абонаментът за тези услуги ще бъде на по-ниска, преференциална цена. Абонатите могат да избират и променят коя от предоставените услуги да бъде част от плана им веднъж на месец.

Абонатите на плановете Тотал+, които предоставят трафик пакети и достъп до дигитални услуги, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират най-новата версия на приложението (версия 2.0 или по-нова), която е с изцяло нов дизайн и още по-лесна и удобна за ползване.

Новите абонаментни планове Тотал+ се предлагат във всички магазини на Теленор и официалните партньори от днес, 28 май 2019 г. Пълните условия по плановете Тотал+ са публикувани на официалната страница на Теленор www.telenor.bg.

 

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

  1. 2019.05.31 | 19:40

    За 6.50 лв, в Русия, получавам 10 ГБ интернет, 600 мин и 600 смс, на МТС. Това е без договор.

  2. 2019.05.28 | 15:04

    КАТО ГИ ГЛЕДАМ НОВИТЕ ВИ ТАРИФИ НЯМА ПОД 20.00 ЛВ.???ЗАЩО НЯМА НОРМАЛНА ТАРИФА ОКОЛО 7,8,9 ЛВ. САМО ЗА АЛО БЕЗ ИНТЕРНЕТ НАПРИМЕР ПЕНСИНЕРСКА НЯКАКВА...ИМА И СТАРИ РОДИТЕЛИ ДЕТО ЗА ИНТЕРНЕТ НЕ СА ЧУВАЛИ И НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА И ИМ ОБИРАТЕ ПЕНСИИТЕ С ТЕЗИ ТАРИФИ...

  3. 2019.05.28 | 14:52

    Сега съм на 21 лв. с 8ГБ и 3ГБ в ЕВРОПА. Сега за тези 8ГБ трабва да се плаща 36лв. - И ТОВА СА ЦЕЛИ 15ЛВ. ОТГОРЕ! Да не говорим че като си добавиш и там някакви тъпотии които УЖ са безплатни за 12 месеца, след това вероятно няма да можеш да ги махнеш и ще плащаш още 10лв. отгоре !!!!!!! И никой нищо не казва за тези цени, всеки си мрънка за горивата, а тея ....... Тоя картел от тези 3 оператора няма ли някой да го разбие????? Как така и трите с еднакви планове ?!?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Технологии

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет