Какво е общото между А1, Нетера, Viber и Булпрос?

  • 29 март 2019 15:10

  • 2618
  • 0
Какво е общото между А1, Нетера, Viber и Булпрос?
© Pixabay

Знаете ли какво е общото между А1 България, Нетера, Viber и Булпрос? Именно това са част от компаниите, които ще вземат участие в технологичната дискусия, която е част от Шумът на парите. Тя е с начален час 13.00 часа на 16 април (вторник).

Припомняме, че десетото издание на едно от най-големите икономически събития в страната ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК. Входът за всички желаещи е свободен, но се изисква предварителна регистрация на profit.bg/forum

Ето и имената на лекторите, които ще представят последните тенденции в света на технологиите: 

Цветан Алексиев, Изпълнителен Директор, Сирма Груп Холдинг

Невен Дилков, Основател, Нетера

Атанас Райков, Генерален директор “Бизнес развитие” на Viber за Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка

Юлиан Софрониев, Главен изпълнителен директор, Biodit

Ивайло Славов, Съосновател и изпълнителен директор на BULPROS

Боян Москов, собственик, Interactive Orb

Представителят на А1 в дискусията ще стане известен в следващите дни.

След дискусията ще знаете десетте неща, които ще променят живота ни през следващото десетилетие, бъдещето на социалните мрежи и дали е опасен изкуственият интелект. Панелът ще бъде модериран от Александър Николов.

Шумът на парите се осъществява със съдействието на: Уникредит Кънсюмър Файненс, Алкомет, Адмирал Маркетс, Cargill, Българска банка за развитие, Амунди, Резиденшъл Парк Лозен, Капман Холдинг, Обединена Българска банка, А1 България, Пощенска банка, Бритиш Американ Табако, Нетера, TBI Bank, Идеал Стандарт-Видима АД, Уника България, Тасков&Стоянов, Агрион, Първа инвестиционна банка, EMAG, ZEISS VISION CENTER, Cargill и Американски университет в България.

Повече за събитието, което е безплатно за присъствие, можете да намерите на страницата на Шумът на парите, както и във Facebook.

Последвайте канала на

Novini.bg
2618 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини