Гледайте заедно Световното първенство по футбол с moto z2 play и Insta-Share projector

  • 29 юни 2018 12:56

  • 4906
  • 0
Гледайте заедно Световното първенство по футбол с moto z2 play и Insta-Share projector
©

От утре започва “футболната” промоция на Motorola в Технополис, която дава възможност да закупите флагмана moto z2 play заедно с проектор на цена от 629 лв. Имайки предвид, че само проекторът стартира продажбите си у нас на цена от 600 лв., офертата наистина е повече от изгодна. Промоцията е с продължителност 3 седмици или до изчерпване на количествата.

Дали навън в парка с приятели, на двора с компанията на по бира или пък вкъщи, всеки мечтае да гледа мачовете от Световното на голям екран. Благодарение на moto mod модула за прожектиране Insta-Share Projector и трансформиращия се смартфон moto z2 play ще имате възможност да гледате двубоите на 70-инчов екран, където, с когото и когато си поискате, и да усетите емоциите от стадиона все едно наистина сте там.

В комбинация от метален дизайн, висока производителност, стил и издръжливост, moto z2 play е създаден, за да продължи успешната и отлично оценена иновативна концепция на поколението moto z. И макар да притежава характеристики, подобни на други устройства от същия клас, моделът е неповторим заради комбинацията между телефон и впечатляващите функции на модулите moto mods. Чрез модулната екосистема само с едно щракване превръщате устройството си в проектор, Polaroid принтер, 360-градусова камера, тонколона и какво ли още не.

Само преди няколко месеца американският бранд осъществи проучване с помощта на Харвардския университет, което изследва баланса в живота  на потребителите между използването на телефона и свободното им време, известно като “Phone-life Balance”. Заедно с него Motorola направи първата крачка към изпълнението на своята мисия - хората да използват споделено и разумно своите смартфони. За да бъде достигнат желаният баланс между живота и телефона, заедно с въвеждането на модулната екосистема, Motorola предизвиква своите потребители към избор за трансформация и подобряване на личния живот. Възможността да събере приятели, колеги или съседи отново заедно, за да споделят футболните изживявания пред големия екран, е причината Motorola да предложи изключителна цена на този комплект именно в периода на първенството по футбол. С него ще можете да забравите за малкия телевизор, разположен в хола, и да съберете всички приятели пред блока или на двора, където вълненията със сигурност ще бъдат по-големи.

Последвайте канала на

Novini.bg
4906 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини