Галакси Инвестмънт Груп със специална награда за проекта Офис Парк Пловдив

  • 14 декември 2016 17:24

  • 2338
  • 0
Галакси Инвестмънт Груп със специална награда за проекта Офис Парк Пловдив
©

Най-модерната офис сграда в град Пловдив спечели специална награда в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“ в конкурса „Сграда на годината“. Проектът Офис Парк Пловдив, осъществен от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп беше официално открит през месец октомври тази година и вече посрещна първите си наематели.

Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А“ и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, офис паркът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Реализирането на Офис Парк Пловдив е израз на увереността от страна на инвеститора, че градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация. Доказателство за това е изборът на първите наематели. Това са две от най-големите IT компании SiteGround и Bulpros, както и Easy Consult, Javelin Group и DelaSport. „Ние от Галакси Инвестмънт Груп вярваме в потенциала на Пловдив и работим в посока превръщането на града в предпочитана инвестиционна дестинация в България. Реализирахме проект на офис сграда, с която създаваме инфраструктура за развитието на IT и аутсорсинг индустрията. За нас е от голямо значение, че със строителството на тази сграда привлякохме сериозни инвеститори и спомагаме за разкриването на нови работни места в града“, коментира Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.

Завършва една успешна 2016 г. и това е видно от сградите, които тази година се конкурират в конкурса "Сграда на годината", беше отбелязано по време на церемонията по връчване за 15-ти път на наградите в националния конкурс. Докато 2015 г. отбелязахме като бум в строителството благодарение на инвестициите от еврофондовете, то настоящата година бележи ръст в строителството благодарение на частни капитали - над 12% увеличение при жилищните сгради и над 28%- при административните и други сгради.

Последвайте канала на

Novini.bg
2338 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини