Apple ще променя цените на iPhone с пускането на „осмицата“?

  • 09 декември 2016 16:14

  • 5645
  • 2
Apple ще променя цените на iPhone с пускането на „осмицата“?
© gettyimages

Изглежда, че Apple планира промени в ценовата структура на серията си телефони iPhone през следващата година, съобщава сътрудникът на Forbes Гордън Кели в материал от вчера.

Новината идва от два от най-надеждните източници на информация относно Apple – японския уебсайт Mac Otacara, който беше първият сайт, разкрил плановете на калифорнийската компания да премахне аудио жака от iPhone 7, и анализатора на KGI Securities Мин Чи Куо, определян от мнозина като водещия анализатор в света по въпросите, свързани с Apple. Все пак трябва да се отбележи, че информацията не е потвърдена официално.

Според Mac Otakara моделите на Apple за следващата година ще бъдат актуализираните версии iPhone 7S и 7S Plus, които ще включват подобрения по отношение на камерата и по-бързи процесори, но няма да внесат революционни промени по отношение на традиционния дизайн на iPhone. Според Куо обаче, освен 7S и 7S Plus, Apple ще пусне на пазара и трети модел под името iPhone 8. Този модел ще бъде с напълно нов дизайн и ще разполага с OLED дисплей, който няма да е ограничен от странични безели, казва анализаторът.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
5645 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо манафа

2016.12.18 | 21:20

2
И като си помисля че има хора и то много хора които купуват тия боклуци въпреки че не предлагат абсолютно нищо което да заслужава безбожната им цена...
BB

2016.12.18 | 21:19

1
УНИКАЛНИ ИЗМАМНИЦИ

Добави коментар

Водещи новини