11 неща, които интернетът уби

  • 07 януари 2016 16:36

  • 3934
  • 0
11 неща, които интернетът уби
©

Повечето абитуриенти, които ще завършат през 2016 година, са родени през 1994 година. Това е годината, в която интернет навлиза в живота на много хора. Днес животът сякаш е немислим без уеб пространството.

Сметките показват, че тази година ще бъдем свидетели на първото поколение 18-годишни хора, които не са живели и един ден в свят без интернет. Това поколение не познава какво е усещането да кажеш "Къде съм виждал този актьор преди", тъй като могат за няколко секунди да проверят информацията и да получат отговор. Те не се вълнуват от разстоянието между градовете, тъй като разполагат с GPS, който ще им покаже най-бързия и кратък път. Много са нещата, които интернет остави в миналото. За това за хората, които не помнят ерата преди интернет, тези 11 неща не говорят нищо.

11. Енциклопедии

Преди години, много години, за да сме точни, учителите имаха навика да ни казват колко полезно е да се използват енциклопедии. Те са ценен източник на информация. Днес разполагаме с Уикипедия, както и безбройно количество профилирани сайтове, които в дълбочина изследват дадена материя. Не е необходимо да прелиствате запрашени страници на книги.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини