10 факта за Анонимните, които си заслужава да знаете

  • 29 декември 2015 18:37

  • 5210
  • 1
10 факта за Анонимните, които си заслужава да знаете
©

Замисляли ли сте се да се присъедините към Анонимните? Ако да, бъдете внимателни на кого се доверявате. Да станете техен член е лесно. Това, което се изисква от вас, е да обявите, че сте част от тях.

Трудната част се изразява в това да успеете да не ви хванат.

10. Анонимните не са организация

Те представляват субкултура от единомислещи хора. Те се характеризират със силно чувство за справедливост и желание да разрушат всяка неправда. Анонимните нямат лидер. Поради това техен символ е мъжът без глава. Хора с различно минало и философия се присъединяват към тях по собствено желание. Някои вземат участие в единична мисия и след това се оттеглят. Пример за такъв е Барет Браун, журналист и бивш член. Той описва Анонимните като серии от взаимоотношения.

9. Всеки може да се присъедини

Ако искате да се присъедините към Анонимните, няма пазачи на входа, които да ви спрат. В уебсайта AnonInsiders можете да открие практически съвети. Например, как да защитите компютъра си максимално и как да се свържете с Анонимните посредстом съюзници. Ще се наложи да завържете познанства и да спечелите доверието им. Вероятно ще са необходими години преди да станете сериозен хакер.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5210 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.03 | 13:24

1
а аз пък си мисля че разни служби ни хакват компютрите , от чиста омраза и злоба , а анонимните са за оправдание , може да има организация , а може и да няма

Добави коментар

Водещи новини