Правят смарт ръкавица

  • 09 ноември 2011 08:49

  • 2758
  • 2
Правят смарт ръкавица
©

Удобните и стилни ръкавици SmarTouch усещат всички жестове на собственика си през тъканта. Освен съвременен дизайн ръкавиците имат редица особености, които им помагат точно да предават действията на пръстите на притежателя си на различни умни устройства с тъчскрийн.

Първо, вътрешната част на ръкавиците е покрита с особен материал, който не дава на гладки устройства да се изплъзнат.

Почитателите на традиционните кожени ръкавици нямат подобен проблем, но тези, които предпочитат плетените модели, знаят за какво става дума. Второто конструктивно предимство на ръкавиците са сребристите нашивки на палеца и показалеца.

Друг интересен детайл е отсъствието на размер - всичко е изработено от еластична материя, за да пасне ръкавицата на всяка ръка, съобщава в. "Стандарт".

Единствената разлика между дамските и мъжките модели е цветовото решение. Въпреки удобството производителят предупреждава, че за да се постигне съвършенство в употребата на умните ръкавици, особено за по-специфични действия като набиране на съобщение, ще са необходими известни упражнения. Но идеята заслужава похвала, защото решава доста проблеми на хората, за които електронните джаджи са се превърнали в пръв приятел.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Роза

2011.11.26 | 16:02

1
Здравейте, Мога да ви преопоръчам един холандски сайт : http://www.touchhandschoen.nl/ Предлагат много изгодни цени ,качеството е супер (аз вече си поръчах от тях!) и доставката директно до дома ви е само 2.95 евро! Надявам се да е полезна информация и за вас!
Роза

2011.11.26 | 17:00

2
Разбрах от фирмата че от другата седмица ще имат директно представителство в България, тоест цената да доставката ще е дори по-ниска от тази която споменах!

Добави коментар

Водещи новини