Facebook предлага видео вместо снимка на профила (видео)

  • 01 октомври 2015 14:36

  • 1909
  • 0
Facebook предлага видео вместо снимка на профила (видео)
©

Facebook представи поредната промяна в социалната мрежа. Този път мобилната версия на профилите на потребителите е на фокус, като вече има нов дизайн, пише dnevnik.bg.

Една от големите промени е възможността да се заснеме съвсем кратко видео, което да постави вместо профилна снимка. Освен това потребителите ще могат да добавят временна профилна снимка, която след зададен от тях период от време автоматично ще се маха и ще се връща старата. Според Facebook това може да е "визуален статус, който да показва какво се случва около потребителя".

Хората ще имат по-голям контрол над информацията, която се показва в профилите им. Повече полета ще могат да се персонализират по желание на потребителя. Въвежда се и поле за показване на пет избрани по потребителя снимки, които ще се виждат от всички посетители на профила.

Дизайнът на профилите също е променен, като поставя снимката на потребитлея на централно място, като тя е и по-голяма. Новите профили започват да се активират поетапно, първо във Великобритания и Калифорния. Постепенно ще стават достъпни за все повече хора.

Последвайте канала на

Novini.bg
1909 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини