Експлозивен интерес към iPhone 4S

  • 11 октомври 2011 13:14

  • 2551
  • 0
Експлозивен интерес към iPhone 4S
©

Броят на предварително поръчаните смартфони iPhone 4S е надвишил 1 милион в първия ден от старта на продажбите. Така новият модел подобри рекорда от 600 хиляди поръчки за един ден на iPhone 4, съобщава technews.bg.

iPhone 4S бе представен преди една седмица и възприет като еволюционно развитие на линията. В известна степен моделът разочарова, тъй като повечето потребители очакваха съвършено нов iPhone 5.

4S идва с двуядрен процесор Apple A5, нова камера с усъвършенствана оптика, поддръжка на видео с резолюция 1080p и интелигентен помощник Siri с гласови възможности.

„Поразени сме от невероятната реакция на потребителите към iPhone 4S", заяви Филип Шилър, старши вицепрезидент на Apple по продуктов маркетинг, и допълва: „В първия ден броят на предварителните поръчки за iPhone 4S превиши показателите на всеки друг нов продукт на Apple".

iPhone 4S ще бъде достъпен в магазините на Apple в САЩ, Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония и Великобритания от 14 октомври. Към края на месеца смартфонът ще се появи и в редица други страни.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2551 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини