Производител на месо създаде аларма с мирис на бекон

  • 07 март 2014 20:47

  • 1317
  • 0
Производител на месо създаде аларма с мирис на бекон
© Getty Images/Guliver Photos

Американски производител на колбаси дава шанс на феновете на месото всяка сутрин да се събуждат не само от звука, но и от миризмата на пържен бекон.

Външното устройство за айфон на компанията „Оскар Майер“ се включва във входа за слушалки и възпроизвежда звука и миризмата на цвърчащ бекон. Към него има и мобилно приложение, което позволява да се настрои аларма за събуждане, обяснява в. "Труд".

Изобретението е в ограничени бройки и няма да се продава в търговската мрежа. Единственият начин да бъде получено е като се попълни анкета в сайта на компанията.

Kандидатстващите, които не бъдат одобрени, все пак ще могат да свалят мобилното приложение, с което да настроят аларма, събуждаща ги със звук на цвърчене на бекон в тигана. Срокът за попълване е 4 април.

„С близо 2 милиона споменавания на думата бекон в „Инстаграм“, е повече от очевидно, че на хората няма да им писне от бекона. Ето защо нашият екип реши да разработи устройство, което дава на хората това, което искат най-много“, коментира Том Бик, маркетинг директор на компанията.

Последвайте канала на

1317 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини