Facebook страниците с милиони харесвания

  • 03 февруари 2014 18:21

  • 2806
  • 0
Facebook страниците с милиони харесвания
©

Всички "харесваме" най-различни страници във Facebook по две основни причини – за да демонстрираме подкрепа и за да получаваме новини. При това положение е напълно логично някои страници да имат повече харесвания от други. Това, което не е логично, е произволният начин, по който Facebook потребителите решават кои страници да харесат и кои да игнорират.

Зад всяка страница като "I F*cking Love Science", предлагаща редовно полезна и интересна информация, има десетки страници със също толкова харесвания, които предлагат много по-малко интригуващо съдържание.

От Mashable са подбрали няколко страници, които Facebook потребителите са решили, че заслужават милиони харесвания. Това не означава, че тези страници са безполезни (въпреки че няколко от тях са), но човек може да се зачуди какво кара хора на брой колкото населението на Йемен, например, да се съберат в подкрепа на бонбонките Skittles.

Ето ги и тях:

Вин Дизел

Не е особено изненадващо, че милиони хора подкрепят актьор, който постоянно участва в някои от най-касовите филми всяка година, но си заслужава да се отбележи, че Дизел има повече "харесвания" от страниците Disney и Music. Той има повече харесвания и от населението на Италия.

Харесвания: 64 млн.

Skittles

Във Facebook има повече почитатели на Skittles, отколкото е населението на Северна Корея, въпреки че Денис Родман изглежда черпи вдъхновение и от двете.

Харесвания: 25 млн. 

I Dont care How Comfortable Crocs Are, You Look Like A Dumbass (Не ми пука колко удобни са Crocs, с тях изглеждаш като глупак)

Тази странна армия от хора, настроени срещу Crocs, е все още заедно след пет години на нулева активност в страницата. Това се казва единство. Харесвания: 1.5 млн.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2806 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини