Създадат лекарство за неверни мъже

  • 11 август 2011 09:30

  • 2882
  • 3
Създадат лекарство за неверни мъже
© интернет

Британските учени от двата най-големи университета разкриха механизма, който се крие зад химическите съставки в мозъка и който може да предотврати лошото поведение на мъжете.

Те възнамеряват да патентоват спрей или хапче, което ще предотврати изневерите, комара и подобни лоши навици при силния пол. Способността да регулираме поведение като отговор на физическия и публичен свят е ключ за общоприетия начин на живот, казва ръководителят на изследователския екип.

Проучването е продължило 10 години. Скенирани са мозъците на мъже по-млади от 30 години, които отговаряли на въпроси за поведение и самоконтрол. Мъжете, които в мозъка имали по-малко ниво гама аминобутирична киселина, реагирали прибързано и необмислено.

На базата на това откритие учените сега смятат, че могат да създадат "лекарство" което ще спре мъжете да се държат лошо. За да се реализира тази идея обаче са необходими още изследвания и не е разумно да се очаква вълшебната формула да се прилага в следващите няколко години.

Последвайте канала на

2882 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ния

2014.01.22 | 21:57

3
Най-доброто лекарство е един голям шут по задника и този хубостник да изхвърчи там откъдето е дошъл
ХХХL

2014.01.22 | 21:57

2
Това откритие може да бъде направено само от грозна и злобна жена или педал
Българан

2014.01.22 | 21:57

1
"СЪЗДАДАТ лекарство за неверни мъже" - ЗАГЛАВИЕТО Е УНИКАЛНО. А пък за лекарството- ами лекува се болест. Ако някой ще ме лекува от това да съм мъж, мога само да му пожелая успех. Ако някой смята, че за общоприетия начин на живот мъжете трябва да станат жени или травестити, нещо се е объркал жестоко. Нищо не може да ме накара да съм нещо различно от човек. А това означава аз да вземам решения, да пия, да се бия и да изневерявам. Нека някой да се пробва в лудостта си да ме лекува от човешката ми същност!

Добави коментар

Водещи новини