Най-добрите смартфони с Android и техните цени

  • 09 май 2013 15:40

  • 3108
  • 2
Най-добрите смартфони с Android и техните цени
©

Сериозни размествания се случиха на пазара на смартфони през последните месеци и особено в най-сериозния дял от сегмента – този на смартфоните, работещи с операционната система Android. Излизането на много нови модели на водещи производители се конкурират в много голяма степен благодарение на сходните си хардуерни характеристики.

Така че определено може да се каже, че няма производител, който да има сериозни предимства пред останалите. Всички залагат на дизайна, както и на софтуерните приложения, които да ги отличават от конкурентите им. Ето и кои са 10-те най-добри предложения при смартфоните с Аndroid в момента, според изданието t3.com

HTC One

Според много специалисти това е най-добрият смартфон с операционна система Аndroid в момента, като за това допринасят не толкова хардуерните му характеристики колкото дизайнът му. Висококачествените материали, от които е направено тялото на смартфона, допринася в голяма степен за това. Една от най-големите критики към новия Samsung Galaxy S 4 е именно пластмасовото тяло на телефона.

HTC One работи с четириядрен процесор на Qualcomm със скорост 1.7 GHz. Разполага с 4.7-инчов дисплей с изключителни качества и благодарение на ултрапикселовата си камера може да прави снимки с 300% по-светли в сравнение с 13-мегапикселовите камери на основните си конкуренти.

Най-ниската му цена, без обвързване с договор е 1 199 долара, като все още не се предлага от водещите мобилни оператори.

Останалите 9 предложения можете да разгледате ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3108 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ttt

2013.06.20 | 21:57

2
За всеки си има пазар в този свят...И за които разбират и за които не и си купуват ефтини китайски боклуци:)))Успех на всички!Все пак според възможностите и според предпочитанията:)

2013.06.20 | 21:57

1
Я па съм с "Престижио" 4040 дуо и съм мнооого доволен - бачка ка`о пушка и е само за 250 кинтари!!!

Добави коментар

Водещи новини