Samsung GALAXY S4 официално е в България

  • 26 април 2013 15:45

  • 3474
  • 2
Samsung GALAXY S4 официално е в България
©

Днес сутринта се състоя официалното представяне пред журналисти на дългоочаквания смартфон на Samsung GALAXY S4 в България. Потребителите ще могат да открият хитовото устройство в магазините на всички мобилни оператори и големи търговски вериги за техника от утре – 27 април, след 10:00ч.

Официалната премиера за всички фенове, които искат първи да се срещнат с новия флагман на Samsung, ще бъде по-късно днес в Bulgaria Mall, като в нея ще се включат Юлиан Вергов и Революция Z. Събитието със сигурност ще бъде незабравимо за петима от гостите, които ще станат първите собственици на GALAXY S4 в България, още преди появата му на пазара. Освен това, първите 100 души, които се регистрират при екипа на Samsung в Bulgaria Mall след 18:00, ще получат билет за кино прожекция на премиерата на Iron Man 3 в Арена Deluxe.

Samsung вярва, че целта на истинските иновации е да внесат повече смисъл и комфорт в живота на потребителите с помощта на новите технологии. Върху тази философия се гради и създаването на GALAXY S4. Той разбира кои са най-значимите неща в живота и е създаден, за да преобрази начина, по-който живеем и да ни направи по-удовлетворени.

„Вярваме в успеха на GALAXY S 4, защото е нещо, което ще предизвика значителна промяна в живота на хората” каза Кирил Николов, ръководител на Мобилната дивизия в българския клон на Samsung. „GALAXY S 4 е създаден, за да ви приближи още повече до онова, което е от най-голямо значение във вашия живот и да събере в едно всичките ви различни светове, така че да се докоснете до живот без прегради, без ограничения. Да откриете колко ценен е сегашният момент.”

Новият флагман на Samsung разполага с девет сензора и богата гама от технологии за разпознаване, които разбират поведението на потребителите и използват тази информация, за да им осигурят изживяване, което не изисква никакви усилия, като правят работата с устройството удобна и безпроблемна. Това не се отнася само до простите функции като провеждане на разговори и поддръжка на приложения, а се фокусира върху това да гарантира истинска връзка с приятелите и семействата на потребителите, като премахва всички ненужни усложнения, помага на потребителите и се грижи за качеството им на живот. Тази грижа е насочена в четири основни направления. С помощта на S Translator и ChatON GALAXY S4 помага за истинската ви връзка с близките, като така ви доближава към важните неща в живота. Иновативният смартфон прави грижата за здравето по-лесна, благодарение на различни технологии като S Health, Samsung Adapt Display и Samsung Adapt Sound. GALAXY S4 се грижи и за забавленията на потребителите, като им помага да планират, улавят и запаметят най-ценните моменти по нов незабравим начин. Освен това, функциите като Air View / Air Gesture, Samsung Smart Pause, Samsung Smart Scroll, S Voice™ Drive, HomeSync и Samsung WatchON правят работата и задълженията по-лесни и удобни отвсякога.

Впечатляващ е и майсторски изработеният дизайн на GALAXY S4, който включва по-голям екран и по-мощна батерия, без да е увеличен външният размер. Корпусът му е невероятно лек и тънък с тегло от 130гр и дебелина - 7.9мм. Дългоочакваният смартфон е опростен и същевременно по-мощен, за да предостави на потребителите повече удобство и комфорт. Първоначално GALAXY S 4 ще бъде достъпен в два цвята – Black Mist и White Frost, а по-късно през годината ще се появи и в други варианти.

За Samsung Electronics

Samsung Electronics e глобален технологичен лидер, който открива нови възможности за хората навсякъде по света. Чрез напредничави иновации и открития, ние променяме света на телевизорите, смартфоните, персоналните компютри, принтерите, камерите, домакинските електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и LED решенията. Нашият екип наброява 236 000 души от 79 държави, а годишните продажби на компанията надхвърлят USD 187.8 млрд. За повече информация, моля посетете www.samsung.com .

Последвайте канала на

3474 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.04 | 15:11

1
I don't give a fuuuuuuuck!!!
1

2013.05.04 | 19:58

2
КАКВО СИ НАПИСАЛ БЕ МАЛОУМНИК? НЕ ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ! ИНАЧЕ ТЕЛЕФОНА С ТЕЗИ ЗАКРЪГЛЕНИ КРАИЩА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ! ЩЕ СИ КАРАМ С МОЯ SGS2 , ДОКАТО СЕ ПОЯВИ НЕЩО ПО-ДОБРО!

Добави коментар

Водещи новини