Lorinser показа най-мощния S-Class (галерия + видео)

  • 06 юни 2012 19:38

  • 2789
  • 0
Lorinser показа най-мощния S-Class (галерия + видео)
©
Може би се изхвърлихме малко със заглавието. Има шанс това да не е най-мощният автомобил базиран на Mercedes-Benz S-Class, но със сигурност е в челото по този показател.
 
Lorinser са се постарали да направят ексклузивно возило, което не само, че изглежда добре, но звучи впечатляващо и най-вероятно така се и движи.
 
 
Започваме с новия боди кит, който има за цел да подобри аеродинамиката на лимузината, базирана на S600. Той включва нова предна броня, нови прагове, калници, спойлер на покрива и заден дифузьор. В интериора пък доминира бежавата кожа Nappa и дърво боядисано в черен лак. Lorinser не са пропуснали да отбележат присъствието си в колата, като тяхното лого е по волана, седалките и инструментите на таблото. Всичко това е качено върху 20 инчови джанти обути в спортни гуми Yokohama Advan Sport.
 
 
Стигаме и до техническата част. Кръстеният от инженерите S70 6.0 V12 Bi-Turbo модел разполага с V12 агрегат с означение M275, оборудван с нови валове, по-големи турбини, подобрена електроника и спортна изпускателна система. Благодарение на тези модификации, двигателят изпомпва 795 кс и има въртящ момент от 1270 Нм. Максималната скорост е ограничена на 330 км/ч.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
2789 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини