Москвич 401 обра овациите на ретро парада в Хасково

"Москвич" 401 от 1954 година взе първо място на ретро парада в Хасково. Автомобилът е на Господин Господинов от Казанлък.

На второ място бе класиран Фолксваген "Karmann Ghia" от 1971 година на Николай Вълчев от Любимец. Третото място грабна хасковлията Тенчо Ангелов с "Morgan Roadster" от 2005 година.

"Ягуар XIJ" от 1994 взе наградата на публиката, а негов собственик е Божидар Велеганов.

Уникални ретро автомобили радват варненци

Наградата на кмета Станислав Дечев получи Захари Стоянов с "Мерцедес 206", а организаторите връчиха плакет на градоначалника.

Тази година участие в ретро парада взеха 70 автомобила от цялата страна и чужбина, предаде "Булфото".

Коментари

 1. 2020.09.15 | 20:52

  Просто е един Опел, който руснаците са откраднали от немците след войната...

 2. 2020.09.14 | 10:25
  Много хубава традиция е да се организират автомобилни ретро паради.Създават радост и настроение. Да поддържаш ретро атомобил е страст и скъпо хоби, така че коментари от рода на как копират в България западни тенденции през 80-90 години на минаалия век и даже по-рано, както и дали се привличат инвестиции за Кремиковци са абсолютно неуместни. По цял свят има такива паради, носещи положителен заряд за хората и никой не си позволява да смесва политика с подобна изява, но българите само можем да съскаме, да плюем и на нищо да не се радваме. Идете следващия път поне една снимка си направете, ей така за собствен кеф с подобна кола, мрънкачи! А пък, ако толкова се интересувате от инвестиции, можете да оргаанизирате вие лично фонд за набиране на средства за възстановяване на ретро автомобили. Така ще сте по-полезни и устата ви няма да хване мазоли от празнодумие.
 3. 2020.09.13 | 05:19
  b@h toq Kosmich
 4. 2020.09.12 | 20:06
  Корумпирани чиновници разрушиха в София увеселителния парк ''София ленд''. В североизтояната част на София има много не застроена площ колкото още една София. Затова корумпираните престъпници могат да си изкупят вината, като построят многократно по голям увеселителен парк. В близост до него може да се изгради супер модерен музей за ретро автомобили.
 5. 2020.09.12 | 19:54
  След като България е най изостанала държава в Европа, може поне да се изгради музей за ретро автомобили, който да е най големия в света и снай много рето автомобили от качествени марки. Приходи освен от входна такса ще има и от снимки за филми с ретро автомобили. За целта трябва да има много редки и красиви автомобили. Празни халета могат да се преобразят след ремонт за музей и да се превърнат в символ и гордост за страната ни. Дори в музея на символична сума може да се разрешава на колекционери да паркират в музея редки автомобили за да бъдат охранявани.
 6. 2020.09.12 | 19:34
  Заради некадърността на кметството и правителството, не идват инвеститори в Кремиковци. Дори и Фолц Фаген се отказа въпреки че Борисов беше сигурен че ще предпочетат завода да бъде в България. Докато не продължат бул. Сливница до магистрала Хемус и метрото от терминал две под пистата през ж.к. Левски до Кремиковци; няма да има инвеститори. Затова халетата в Кремиковци могат да се превърнат в музей за ретро автомобили. Халетата са много и може да се съберат хиляди ретро автомобили. Желателно е да са в движение за да бъдат на ретро парадите.
 7. 2020.09.12 | 17:44
  От снимката на москвича се вижда как комунистите са крали идеи от загнива шият капитализъм. На какво ви прилича москвича
  1. 2020.09.12 | 18:14
   Na RolsRoyis
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Автомобили

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет