Спечели пътуване до Маранело и още много награди от Ferrari и Shell

Включи се в играта на Shell и не пропускай възможността да спечелиш ексклузивно изживяване в света на Ferrari в Маранело (Италия), както и много други награди.

За да участваш за голямата награда - посещение на Маранело за Ferrari Pilota Day, се иска да имаш навършени 21 години и валидна шофьорска книжка. За да се включиш, трябва да регистрираш своята персонализирана ClubSmart карта на www.shell.bg/ferrari. Така ще играеш за: посещение на фабриката на Ferrari, гала вечеря и посещение на Museo Ferrari. Кулминацията на пътуването е ексклузивно преживяване на пистата на Ferrari - “Фиорано”.

Музеят на Ferrari в Маранело е едно наистина необикновено място - тук посетителите могат да се потопят в историята на великата автомобилна марка, да видят отблизо великолепните червени машини, излезли от завода на Ferrari през годините, както и да надникнат в бъдещето. В музея се пази и 90-годишната история на марката в моторспорта - тук са всички болиди на Scuderia Ferrari, с които легендарни пилоти са се състезавали през годините и са печелили титли.

Освен за велико пътуване с включени самолетни билети и настаняване, можеш да играеш и за 50 Scuderia Ferrari награди и 10 000 Clubsmart точки. За да участваш в томболата, трябва да заредиш над 25 литра гориво и да вземеш скреч карта. След това регистрираш кода ѝ и играеш за една от седмичните награди – Scuderia Ferrari количка 1:24, мъжки часовник Scuderia Ferrari, сак Scuderia Ferrari, раница Scuderia Ferrari, спортна бутилка Scuderia Ferrari, шапка Scuderia Ferrari или 10 000 ClubSmart точки (1т.=1ст.).

Повече за играта на Shell, научи в сайта.

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Автомобили

още

Анкета

Ще падне ли още цената на биткойна?

Ще падне ли още цената на биткойна?

Избрано от Интернет