Вижте Мадс Микелсен в новия филм за Ford Edge (Видео)

  • 07 декември 2016 18:03

  • 1925
  • 0
Вижте Мадс Микелсен в новия филм за Ford Edge (Видео)
©

Ford пуснаха филм за новия SUV Ford Edge с участието на филмовата звезда Мадс Микелсен, който играе също и в новия филм „Doctor Strange“ и предстоящия „Rogue One: A Star Wars Story“.

Създаден от GTB (глобалната агенция на Ford) и продуциран за Ford от RSA Films, филмът “Le Fantôme” показва Микелсен в преследване на двойка, която започва новия си живот съгласно програма за защита на свидетели, но управлява отличителния Edge. Заснет в Хърватия, във филма участва също и Барбара Стийл, станала известна с ролите си във филми на ужасите от 60-те години. Режисьор на продукцията е Джейк Скот, сред чиито постижения са драмата „Добре дошли при семейство Райли“ и музикални видео клипове на Rolling Stones, Radiohead и R.E.M.

„За да представи истински новия Ford Edge – флагмана на SUV гамата ни в Европа – “Le Fantôme” е кратък филм, заснет по най-високите стандарти. Мадс Микелсен и Джейк Скот бяха най-естественият избор, за да осигурим кинематографично преживяване, толкова рафинирано и завладяващо, като самия автомобил“, сподели Ролант де Ваард, Вицепрезидент маркетинг, продажби и услуги във Ford-Европа.

“Le Fantôme” беше показан първо по италианската телевизия, а след това по телевизиите и кината в Европа.

„Беше истинско удоволствие да помогна за представянето на новия Edge и да бъда част от тази вълнуваща кампания. Това е прекрасен автомобил, който заслужава прекрасен филм. Надявам се да ви хареса“, заяви Мадс Микелсен.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
1925 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини