Някои от най-добрите автомобили на BMW

  • 19 май 2015 14:43

  • 2488
  • 0
Някои от най-добрите автомобили на BMW
©

Немските автомобилни компании отдавна са се наложи като синоним за качество, надеждност и удоволствие от шофирането. Залагате на немската класика и забравяте за всички проблеми, ангажирайки се само с наливането на гориво, натискането на педала и запазването на широката усмивка.

Всеки собственик на немско возило би бил съгласен с това, но някои компании успяват да се отличат със значителни разлики. Една от основните е мощността, а компанията, която обожава да произвежда мощни машини, e BMW.

Гигантът от Мюнхен започва своята сага като производител на самолетни двигатели, но след войната се насочва към създаването на автомобилни и печели вярността на милиони фенове по целия свят. Емблемата им е символ, който ясно напомня, че върху тази кола не са пестени никакви средства и най-добрите баварски инженери са се постарали да я направят повече от съвършена. В някои от случаите, инженерите са надминали най-дивите мечти на автомобилния почитател. Запознайте се с някои от най-добрите творения на BMW.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2488 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини