Range Rover пикап

  • 16 април 2015 09:59

  • 1318
  • 0
Range Rover пикап
©

Range Rover винаги печели вниманието с големи и тежки машини, които най-често са способни да ускоряват от 0 до 100 км/ч под 10 секунди на всякакъв терен.

Компанията започва с разработката на семпли и надеждни машини, с които човек може да отиде навсякъде и започва да добавя екстрите, когато нуждите на клиентите започват да се завишават. На последното автомобилно изложение в Шанхай, хората от Brabus показаха точно какво могат да направят с Range Rover. Немските тунери обикновено се занимават с Mercedes-Benz, но тук са направили изключение. Ако желаете да карате Range Rover пикап, трябва да намерите кола за конвертиране, която ще бъде срязана и модифицирана от германските инженери.

Ще се поставят около 100 нови компонента, с които ще се завърши цялата конструкция и ще се подсили шасито. Двигателят също ще получи малко повече живот, защото ще разполага с огневата мощ на 526 еднорога под капака. Най-голямата подробност тук е, че возилото вече няма да влиза в луксозната серия от автомобили и ще бъде много по-евтино за внасяне.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
1318 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини