Ford от бъдещето

  • 13 септември 2011 16:14

  • 1390
  • 1
Ford от бъдещето
© Интернет

На автосалона във Франкфурт се състоя световната премиера на концептуалния Ford Evos, който представя новия глобален дизайн на следващото поколение продукти на марката със синия овал.

Новият дизайнерски стил на Ford ще обхване всички модели и ще бъде внедрен не само в леките коли, но ще преобрази и мултифункционалните  автомобили и кросоувърите. ДНК-то на първия истински глобален дизайн на компанията е създадено като ключов момент от продуктовата стратегия One Ford и сигнализира за значителната промяна в марката Ford. Концептуалният Evos е резултат от съвместната работа между членовете на глобалния дизайнерски екип на Ford и поставя основата за развитие на дизайна на следващите глобални продукти на марката.

„Концептуалният Ford Evos е израз на сериозните намерения на глобалния дизайнерски екип и очертава неустоимата визия на бъдещите ни продукти. Вярваме, че новите ни клиенти по света имат по-високи очаквания за по-премиум дизайн на всички продукти. Нашето разбиране за потребителите изигра важна роля в оформянето на това чисто ново ДНК на дизайна”, коментира Джей Мейс, вицепрезидент по дизайна на Ford.

Последвайте канала на

1390 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Павел

2011.09.14 | 01:09

1
И без това нищо не се споменава по-специално, можеше поне снимката да е малко по-качествена http://www.cartype.com/pics/9341/full/ford_evos_11_04.jpg

Добави коментар

Водещи новини