Lexus няма да строи заводи в Китай

  • 08 май 2014 09:07

  • 1090
  • 0
Lexus няма да строи заводи в Китай
©

Въпреки изгодните сделки с китайски фирми, някои компании все още избягват подобна инвестиция.

Съвсем скоро стана ясно, че Aston Martin изтегля своите поръчки от китайския пазар, след като изпълнителите използвали алтернативни материали за производството на дисковите им спирачки.

Оказва се, че съществува и друга тенденция в автомобилното строителство, която е насочена към пропускането на изкушаващите китайски предложения за сметка на качеството.

Lexus е отхвърлил идеята за строене на заводи в тази страна, защото отказва да рискува по-ниските цени за сметка на качеството и лоялните си клиенти.

Прочети повече ТУК.

Въпреки изгодните сделки с китайски фирми, някои компании все още избягват подобна инвестиция. Съвсем скоро стана ясно, че Aston Martin изтегля своите поръчки от китайския пазар, след като изпълнителите използвали алтернативни материали за производството на дисковите им спирачки. Оказва се, че съществува и друга тенденция в автомобилното строителство, която е насочена към пропускането на изкушаващите китайски предложения за сметка на качеството. Lexus е отхвърлил идеята за строене на заводи в тази страна, защото отказва да рискува по-ниските цени за сметка на качеството и лоялните си клиенти.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/lexus-nyama-da-stroi-zavodi-v-kitaj.22980.html

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1090 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини