Rolls-Royce Ghost стана Black Bison

  • 18 декември 2012 19:56

  • 2566
  • 0
Rolls-Royce Ghost стана Black Bison
©

Аристократите от Rolls-Royce рядко попадат под ударите на тунинг компаниите.

Японците от Wald International обаче нямат притеснения да се заиграват с луксозните и скъпи лимузини. Предполага се, че повечето собственици на тези автомобили са с аристократично потекло или бизнесмени, возени от шофьорите си на задната седалка.


Има и такива, които търсят нещо по-различно. За тях от Wald International създават последния си проект Ghost Black Bison. На цена от 12 хиляди евро Rolls-Royce Ghost придобива доза агресия от нова предна броня, големи отвори за охлаждане на радиаторите и неизбежните LED дневни светлини, предни калници с вентилационни отвори, прагове, дифузьор, интегриран в задната броня, и лип спойлер на багажника.


Black Bison визията на Rolls-Royce Ghost се допълва от огромни 22-инчови джанти в черно. Сърцето на Бизона е 6.6-литровият V12 туин-турбо двигател. Стандартно той разполага с 571 кс и 780 Нм, но след препрограмирането на електронния блок мощността му може да достигне до 650 кс. Така ускорението на огромната луксозна машина от 0 до 100 км/ч пада от 4.9 до 4.5 секунди.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
2566 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини