Обектът не отговаря на ветеринарно-санитарните изисквания и е временно затворен.
При проверката на входящ дневник за приети храни се установи, че записите са водени до 22 юни. Дневникът за температурен контрол не се води за всички хладилни съоръжения, намиращи се в обекта. Не се спазва разделното съхранение на храни и хранителни продукти.
При проверката е установено и кръстосване на пътищата на готовата храна и отсервираната трапезна посуда.
В момента на проверката, на кухненския блок на ресторанта се установиха свинско месо, субпродукти, пилешки заготовки, сладолед без етикетировка и маркировка.
Бяло саламурено сирене и яйца с етикетировка, различна по партидни номера от представените търговски документи. Несъответстващите хранителни продукти са възбранени и са насочени за унищожаване в екарисаж.