Мъж потроши лекарски кабинет в Пловдив, наказаха го

Bulphoto (архив)
share

Пловдивчанин си изпусна нервите и си отвори голям проблем с органите на реда. Мъжът бил пред амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ в район "Тракия". Там започнал да крещи: "Отвори, бе ***", ритал по вратата със стъклопакет,  а след това с парче тротоарна плочка го потрошил, съобщава "Марица".

На място бил повикан полицейски патрул. Униформените сложили белезници на мъжа и го откарали в районното. Часове след това бил освободен с мярка подписка.

Случаят е от преди година, но чак сега пловдивчанинът сключил споразумение с прокуратурата за наказание. Признал вината си, а магистратите му дали 11 месеца пробация.

Мъж се нахвърли с юмруци върху кардиолог в столична болница

Ще трябва да се подписва два пъти седмично по настоящ адрес, както и да провежда задължителни периодични срещи с пробационен служител. Освен това съдът го наказал и с обществено порицание, като "подвигът" му и последвалото правосъдие ще бъдат обявени на информационното табло в кметството в "Тракия". 

Мярката "подписка", която действала на пловдивчанина, е отменена. Споразумението било одобрено от Районния съд в града под тепетата. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Водещи новини

Още новини