Митьо Очите не е идвал в съзнание, лекарите го поддържат седиран (обновена)

Булфото
share

Критично остава състоянието на простреляния на 8 юни в "Слънчев бряг" Димитър Желязков - Митьо Очите. Димитър Желязков е седиран, за да може процедурите, които са животоспасяващи, да се извършват по-лесно, но не е идвал в съзнание. Той изкуствено се поддържа в безсъзнание, обясниха лекари от бургаската болница.

Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и един от крайниците, като основният проблем остава загубата на кръв. Продължава да му се прелива кръв, заради което е възможно органите му да започнат "да изключват", предупреждават лекари. Организмът му се поддържа медикаментозно, като засегнати са черния дроб, бъбреците и червата, допълват бургаските специалисти.

Състоянието на несебърския бос остава критично, но кръвоизливите са овладяни, съобщава "24 часа".

В Бургас днес погребват смъртоносно простреляния при инцидента Александър Алексиев. Десетина спецполицаи от Областната дирекция на МВР в града охраняват територията на гробищния парк.

Припомняме, че на 8 юни вечерта при престрелка в курорта "Слънчев бряг" бе убит 45-годишният охранител Александър Алексиев, а други трима, сред които и Димитър Желязков-Очите, бяха тежко ранени.

Водещи новини

Още новини