Барак и Мишел Обама щели да се развеждат

share

Милиардерът Доналд Тръмп ще обяви, че е открил документи за развод на Мишел Обама и президента на САЩ Барак Обама. Това твърди уважаван финансист, близък до магната, пише в. "Дейли Мейл".

Предполага се, че ексцентричният строителен предприемач ще разпространи документи, които сочат, че първата дама на САЩ и президента в един момент от своя 20-годишен брак са обмисляли сериозно възможността да се разведат. Тръмп пусна мухата в понеделник, като каза, че ще направи изявление в сряда, което ще бъде “граничещо с колосално” и вероятно ще промени хода на президентската гонка в страната. Изборите на президент на САЩ ще се състоят на 6 ноември.

Милиардерът каза пред телевизия Фокс, че разполага с “нещо много, много голямо относно президента на САЩ”. Тръмп обаче отказа да поясни какво е то. Но вчера инвеститор разкри, че разполага с повече подробности.

Дъглас Кас, базиран във Флорида инвеститор, публикува следното съобщение в профила си в Туитър: “Горе, нависоко в Алпите, моят гном е чул, че Доналд Тръмп ще обяви, че е изнамерил документи за развод на президента и съпругата му”.

Помолен да коментира съобщението на Кас, говорителят на Тръмп, Холи Лоренцо заяви: “Това, което знаем е, че той ще го обяви в своя профил в Туитър или във Фейсбук утре. Не знам времето, по което това ще стане. Това е всичко, което знам”.

Твърдения за съществуването на документи за развод между Барак и Мишел Обама присъстват и в книгата автора Ед Клейн, публикувана по-рано тази година. От Белия дом отхвърлиха информацията и заявиха, че Клейн е известен с навика си да си измисля.

В книгата на Клейн “Аматьорът” се твърди, че мисис Обама е подготвила документите за развод през 2000 г. след неуспешния опит на Барак да спечели място в Камарата на представителите на САЩ. След загубата бъдещата първа дама била отвратена от това, че съпруга й поставил под риск “стабилното и сигурно бъдеще”.

В книгата се твърди, че бракът на семейство Обама – тогава в осмата си година – е бил силно разклатен, като Барак е бил толкова депресиран, че негови приятели са се страхували да не се самоубие.

В края на краищата Обама се кандидатира за сенатор от Илинойс и встъпва в длъжност през 2005 г

Водещи новини

Още новини