Ресторантът на „Макдоналдс“, който посети Тръмп, не е работел в този ден – обслужил подставени лица

Getty Images
share

По време на предизборната си спирка в ключовия щат Пенсилвания бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посети местен ресторант на популярната верига за бързо хранене „Макдоналдс“.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 191

В неделя кандидатът на републиканцията даде импровизирана пресконференция на прозорчето, през което се обслужват клиентите с автомобили. Тогава той заяви, че претендентката му за Белия дом Камала Харис никога не е работила в заведение от американската верига.

Тръмп поработи в „Макдоналдс“, отново нападна Харис: Тя никога не е работила на такова място

Междувременно се появиха слухове в някои издания, че посещението на Тръмп в „Макдоналдс“ не е било нито изненадващо, нито неочаквано, а всичко е било предварително обсъдено и нагласено.

В някои форуми потребители написаха, че предвид предстоящата визита на бившия американски глава ресторантът в този ден е бил затворен за посетители до 16:00 часа.

Вестник „Уошингтън пост“ също потвърди, че докато Тръмп е бил напътстван от служители на ресторанта как да прави пържени картофки, заведението е било затворено. А клиентите, които идваха с колите си и които той уж обслужваше, всъщност са били предварително подбрани от предизборния екип на Тръмп.

Твърде вероятно е и републиканският кандидат да не е изкарал пълна смяна, както твърди, което би означавало да е бил на работа от 8:00 до 17:00 часа, тъй като в социалните медии се съобщава, че си е тръгнал доста по-рано.

Вече съм работил 15 минути повече от Камала... Защото тя никога не е работила в „Макдоналдс“, отсече Тръмп в един от пътите, в които подаваше главата си навън през прозорчето, за да поздрави медиите пред паркинга на заведението.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 191

Водещи новини

Още новини