Стивън Кинг: Още 4 години с Тръмп в Белия дом ще бъде истински хорър

Getty Images (архив)
share

Популярният американски писател на ужаси Стивън Кинг призова сънародниците си да подкрепят кандидата на демократите Камала Харис, за да се „приключи с този кошмар“.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 129

„Като човек, който през целия си живот пише романи на ужаса, съм почти убеден, че още четири години управление на Доналд Тръмп в Белия дом ще бъдат абсолютен кошмар“, гласи съобщение на Кинг до предизборния щаб на Камала Харис, и разпространено сред привържениците на Демократическата партия.

Целта е така да се подсигурим, че да изберем вицепрезидента Камала Харис за наш следващ президент на изборите на 5 ноември, допълва в посланието си още авторът на „Мизъри“ и „То“.

По думите му в цялата история на Съединените щати „никога не е имало човек, по-малко подходящ за президентския пост“.

Според Камала Харис Доналд Тръмп няма нито една добродетел

Според Стивън Кинг вицепрезидентът Харис „работи пламенно“ и е с американския народ „всеки ден“, но въпреки това предупреди, че изборите „няма да бъдат лесни“, и припомни на гласоподавателите, че изборът зависи от всички тях и активното участие във вота би могло „да ни отдалечи от всички опасности, свързани с Доналд Тръмп“.

Аз направих своя избор, сега е моментът ти да направиш своя. Целият този кошмар може да приключи, завършва призива си 77-годишният писател.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 129

Водещи новини

Още новини