Според Камала Харис Доналд Тръмп няма нито една добродетел

Getty Images
share

Вицепрезидентката на САЩ  Камала Харис беше помолена да назове три добродетели, които опонентът ѝ на изборите следващия месец Доналд Тръмп притежава, но не успя да посочи дори една, предаде Асошиейтед прес, цитирано от БТА.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 120

В Лас Вегас в четвъртък 48-годишната Тереса Джеджро, родена в Мексико, помоли Харис да ѝ посочи "три добродетели, които Тръмп притежава.“

Харис се засмя и ѝ благодари за въпроса, преди да каже: "Знам, че огромното мнозинство от нас има много повече общи неща, отколкото това, което ни разделя.“ 

Тръмп отказа да дебатира отново с Камала Харис

След това тя даде да се разбере, че това не е така за нея и бившия президент, като каза, че подходът на Тръмп към политиката, "ми причинява болка“, като същевременно открои подхода му "ние срещу тях“.

"Не мисля, че това е здравословно за нашата нация, и не се възхищавам на това“, каза Харис. "И съм доста критична, тъй като става дума за човек, който иска да бъде президент на Съединените щати“.

В един момент Камала Харис допусна: „Мисля, че Доналд Тръмп обича семейството си и мисля, че това е много важно“, само за да продължи: "Но аз наистина не го познавам. Срещнах се с него само веднъж ... така че наистина нямам какво повече да ви предложа“.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 120

Водещи новини

Още новини