Година по-късно: Сандра Бълок с първа ТВ изява след смъртта на половинката си: Много съм изморена

Getty Images (архив)
share

Последната година не беше никак лесна за холивудската знаменитост Сандра Бълок. Половинката ѝ – фотографът Брайън Рандал, издъхна на едва 57 години след дълга битка с нелечимото неврологично заболяване амиотрофична латерална склероза (АЛС).

След загубата знаменитата актриса се оттегли от всякакви медийни и публични изяви, за да остане насаме със скръбта си.

Почина приятелят на Сандра Бълок

Тази седмица Бълок отново се завърна в телевизионния ефир. Тя се появи като изненада в предаването Today Show, за да поздрави водещата на шоуто Хода Котб, която е нейна добра приятелка, по случай 60-годишния ѝ рожден ден. По време на поздрава, който е предварително записан, Бълок призна, че се чувства много изморена в последната година.

Въпреки това актрисата поздрави Котб по повод юбилея ѝ.

Трябваше да се изкача до тази планина, преди ти да стигнеш до нея, за да мога да огледам терена, да видя как изглежда всичко, за да мога да ти разкажа, каза ѝ метафорично Бълок, която също навърши 60 години през юли.

Сандра Бълок разпръсна праха на починалия си партньор над река в Уайоминг

„Странно е, защото хората явно искат да се страхуваме от това как ще изглежда, когато се изкачим дотам, но всъщност се оказва, че е доста готино“, сподели Бълок за усещането да навършиш 60 години.

Неотдавна близък източник до обкръжението на Бълок заяви за изданието US Weekly, че актьорството ѝ липсва и вече няма търпение да се завърне на филмовата площадка.

Водещи новини

Още новини