Тръмп заяви в интервю за Мъск, че през октомври ще се върне в Бътлър, където беше прострелян

Youtube/ Hindustan Times
share

Кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за Илон Мъск, че през октомври ще се върне в Бътлър, щата Пенсилвания, където беше прострелян, предаде Ройтерс.

Интервюто на Мъск с Тръмп закъсня с повече от 40 минути днес в социалната мрежа "Екс", а според собственика на платформата това се дължи на "масирана кибератака", посочва Франс прес.

Първоначално интервюто беше недостъпно поради технически проблеми. Мъск увери, че те се дължат на "масирана DDоS-атака" (сравнително несложно кибернападение, насочващо големи обеми интернет трафик към набелязани сървъри, за да ги извади от строя - бел. ред.).

"Тази масирана атака илюстрира противопоставянето на много хора просто да чуят какво има да им каже президентът Тръмп", каза собственикът на "Тесла" и "СпейсЕкс", когато интервюто най-накрая започна.

Илон Мъск обеща "много забавна" беседа с човека, когото сега открито подкрепя в надпреварата за Белия дом.

Разговорът между двамата милиардери се излъчва в профила на Доналд Тръмп, който беше спрян след щурма на Капитолия от негови поддръжници, но възстановен, след като Мъск купи социалната мрежа през 2022 г.

Водещи новини

Още новини