Бивша подчинена заведе дело срещу шефа на WWE: Стори нещо ужасно с мен по време на тройка

Getty Images (архив)
share

Шефът на Световната федерация по кеч Винс Макменън отива на съд заради заведено срещу него дело за сексуално насилие от негова бивша подчинена, съобщиха медиите в САЩ.

Джейнъл Грант, която е работила в централата на WWE, е завела дело този четвъртък за това, че е била изнасилвана и сексуална експлоатирана от Макменън.

В обвинителния акт е посочено, че на 9 май 2020 г. Макменън се е „изходил“ върху нея по време на тройка с участието на друг мъж. Името на кеч федерацията също е замесено, тъй като по думите на Грант Макменън ѝ обещал „ударно кариерно развитие“, след което започнал да я експлоатира сексуално и да я праща като ескорт при други мъже от компанията. В обвинителния акт, официално входиран във Федералния съд в Кънектикът, в близост до централата на WWE в Стамфорд, е записано още, че през 2021 г. Макменън и негов съдружник, чието име не се упоменава, са „заключили Грант в офис, където са се редували да я изнасилват“.

Джейнъл Грант е разказала, че се запознала с Макменън през 2019 г. в особено труден период за нея, когато изгубила родителите си и освен това имала сериозни финансови затруднения. Тя допълва още, че Макменън понякога е записвал на видео интимните им отношения, които впоследствие разпращал на хора във и извън WWE.

Задържаха перверзен мениджър на елитна хотелска верига, оказал се сериен изнасилвач и маниак на женски крака

Връзката им приключила през 2022 г., когато Линда, съпругата на Макменън, разбрала за аферата им. Тогава шефът на кеч федерацията я уволнил от компанията, но преди това настоял тя да подпише официално споразумение, че няма да разгласява нищо от случилото се между тях, което в крайна сметка била принудена да подпише „под натиск“.

Джейнъл Грант твърди още, че е получила и наранявания по време на сексуалните си отношения с Макменън, тъй като доста често той използвал секс играчки в спалнята.

Водещи новини

Още новини