Мишел Обама: Не ревнувам мъжа си от колегите му

share

Първата дама на САЩ Мишел Обама заяви, че не изпитва ревност към съпруга си Барак Обама, когато той работи, пише газета.ру.

Съпругата на президента даде интервю пред телевизия, в което отрече твърденията на книга, описваща скандали между жената на стопанина на Белия дом и неговия екип. Не участвам в заседанията на съпруга ми със съветниците му. Журналистът от Ню Йорк таймс Джоди Кантор, издаде вчера книга. Сътрудничката на вестника твърди, че между първата дама и сътрудниците на нейния съпруг е имало словесни баталии. Така например, бившият прессекретар на Балак Обама Робърт Гибс е напсувал жената на началника си, след като в местни таблоида се появили нейни думи, че Белият дом е ад. Първо Гибс е напсувал съветника на президента Валъри Джарет, която бе обвинена в изтичане на информация. Тя отбелязала, че думите на прессекретаря няма да се харесат на Мишел Обама. Словесната агресия била пренесена и върху първата дама.

Кантор пише също и как Мишел Обама е отказала да се премести от Чикаго във Вашингтон, когато Обама пое ръководство на страната преди три години.

Водещи новини

Още новини