Младеж изнасили и удуши връстничка, записа я как се моли за живота си (видео)

share

15-годишно момиче е записано с телефон как се моли за живота си на своя насилник – неин връстник и приятел. Той изнасилил и удушил Карън Перез, а след това натъпкал тялото й под кухненската мивка на изоставен апартамент в Хюстън, Тексас, пише „Дейли Мейл”.

Карън е била забелязана за последно на 27 май. Тялото й е открито в понеделник, а във вторник гаджето й, чието име не се съобщава, вече е бил арестуван.

Във фаталния 27 май Карън е заснета от камерите на мексикански ресторант, придружена от две момчета. С едното се държала за ръка. Предполага се, че гаджето й я накарало да избяга от училище, за да се срещне с тях.

След ареста на приятеля й у телефона му бил открит видеоклип. Картината не показвала нищо – само черен екран, но ясно се чувал гласът на тийнейджърката, която му се молела и казвала: „Не искам да умра” докато той я душил. Младежът я назовавал по име.

Когато Карън изчезнала, гаджето й пуснало във фейсбук нейна снимка с призив за помощ за откриването й. В понеделник вечерта семейството получило трагичната вест, че тялото й е намерено в изоставения апартамент.

По думите на лелята на девойката – Мария Перез, това място трябва да бъде разрушено до основи. „Всички знаят, че когато бягат от училище, те идват в този имот, който е толкова опасен. Не мога да повярвам, че никой не е направил нищо по въпроса”, заяви тя.

Гимназията в Южен Хюстън потъна в скръб след убийството на Карън. Нейни съученици отрупаха с цветя и играчки сградата, в която беше открито тялото й.

Водещи новини

Още новини