Медицински работник изнасили пациентка в будна кома

share

Медицински работник беше уловен да издевателства над безпомощна пациентка. Родителите на Джули Хенсън поставили камери за видеонаблюдение в стаята й, защото искали да следят прогреса й по време на лечение. Тя е с диагноза будна кома вече 3 години.

Гледайки записите от камерата Деби (майката на Джули) се натъкнала на нечовешкото извращение от страна на Паул Бугарцик, които работи като медицинско лице в рехабилитационния център в Колорадо, където е настанена Джули, пише inews.bg.

"Тя не е в състояние да говори, да вика и да се съпротивлява, а този мъж е правил подобно нещо, това е нечовешко.", заяви бащата на момичето пред CBS 4 Denver. Мъжът разказа, че нелепа шега е довела до състоянието на дъщеря му. Неин колега й дръпнал стола и Хенсън паднала и си ударила главата. След това получила мозъчен отток и киста, оперирала се, но в крайна сметка останала в състояние на минимално съзнание.

След като видели, че Паул е насилвал безсилната им дъщеря, при това нееднократно, родителите завели иск и мъжът бил осъден на 15 години затвор. Двамата все още се надяват дъщеря им да се възстанови напълно и да няма спомени за ужасното преживяване.

Водещи новини

Още новини