Владимир Путин крие децата си от Алина Кабаева от света

Getty images (архив)
share

"Руският президент Владимир Путин крие децата си, родени от интимната му връзка с бившата състезателка по художествена гимнастика Алина Кабаева, от света", това написа едно от малкото опозиционни на властите в Москва издания "Досие".

"Момчетата се казват Иван и Владимир. Те са родени съответно през 2015 и 2019 г.", добави медията.

"Децата живеят в резиденцията на държавния глава "Валдай", която се намира в северозападната Новгородска област. Иван Путин и Владимир Путин-втори на практика не се виждат нито със свои връстници, нито със своите родители", посочи още "Досие".

"За момчетата се грижи огромен щат гувернантки, учители, възпитатели, готвачи и гардове от Федералната служба за сигурност. На обслужващия персонал е забранено да напуска "Валдай", допълни изданието.

"За да се постъпи на работа при първата двойка на Русия, може да се използва сайтът на специализираната  за подбор на персонал агенция English Nanny ("Английска бавачка"). Предпочитат се хора от приятелската на Русия Република Южна Африка", написа още цитираната медия.

"Преди пълномащабната инвазия на Москва срещу Украйна (24 февруари 2022 г.) бяха наемани учители и възпитатели от Великобритания и Нова Зеландия", добави "Досие".

"Месечната заплата на обслужващия персонал варира от 4000 до 13 000 долара", посочи още изданието.

Путин се готви да евакуира Кабаева и роднините си от Москва преди ядрен удар

 

Водещи новини

Още новини