Владимир Путин има трима двойници?

Getty images (архив)
share

"Руският президент Владимир Путин има най-малко трима двойници", това каза началникът на службата за военно разузнаване към украинското министерство на отбраната Кирил Буданов, цитиран от киевската медия "Фокус".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13392

"Аз лично забелязах големи разлики във визията на Путин по време на три различни събития. Това ме навежда на мисълта, че той има най-малко трима дубльори. Тези хора се появяват на различни прояви и се редуват по някакъв принцип", каза още Буданов. Той също добави, че е възможно Путин да има още двойници.

По думите на Буданов в Кремъл е имало хора, обявили се против започването на руската инвазия срещу Украйна. "Тези хора са знаели какви тежки ще бъдат последиците за страната им. Всичките решения в Русия обаче се вземат от един единствен човек – Путин", допълни той.

Путин разкарал 150 души от обкръжението си по подозрение, че били предатели и шпиони

"Русия трябва да прекрати войната. Москва трябва да признае, че тя е направила грешка като ни нападна  и да ни върне заграбените територии (Кримския полуостров, частите от източните Донецка и Луганска области, окупирани през 2014 г., и частите от Херсонска и Запорожка области, анексирани преди няколко дни)", каза още Буданов.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13392

Водещи новини

Още новини