Как живя красивата внучка на руския олигарх Лебедев (снимки)

Instagram
share

Кратък, но ярък живот имаше 19-годишната Диана Лебедева, наричана от обкръжението си Лейди Ди.

Младата красавица загина при жестока катастрофа по пътя от Лугано към Женева, Швейцария. Заедно с нея в лъскавото БМВ е пътувал и приятелят й Азер Ягубов, пише life.ru.

Въпреки че голяма част от времето си прекарваше в Швейцария, ослепителната блондинка бе една от най-ярките представителки на московската златна младеж.

Диана завършва едно от най-престижните учебни заведения в страната – Университета в Санкт Гален.

Голямата й страст е пеенето. Красавицата обича да прекарва свободното си време в най-добрите караоке барове и ресторанти в Москва.

Влюбена е в чантите на Hermes и Chanel, накити на Cartier и Chopard, и дрехите на Виктория Бекъм.

Страшната новина за кончината на Диана се разпространи като вирус в социалните мрежи, а страницата й бе залята от съболезнования.

Приятелите на внучката на Платон Лебедев публикуват снимки на красивата блондинка, придружени със скръбни думи: „Човек с невероятна красота. Най-светлата, добра и слънчева душа. Завинаги ще бъдеш в нашите сърца, Диана”.

Сред приятелите на Диана са както хора, с които тя е ходила на училище, така и нейни съседи – дъщерята на бившия собственик на „Спартак” Диана Червиченко, синът на собственика на "Ресо Гарантия" Сергей Саркисов, племенникът на Муса Бажаев Иляс, гимнастичката Каролина Севастянова, дъщерята на олигарха Настя Кудряшкина и племенникът на Дмитрий Маликов Дима.

Снимки: Instagram

Водещи новини

Още новини